Friday, March 18, 2011

:: lipatan USD 20 ... kebetulan atau? ::

Salam, 


Mungkin ada antara kita yang pernah dengar tentang lipatan duit US Dollar 20.00 yang menampakkan kejadian 11 September 2001 sewaktu bangunan World Trade Centre Towers kat New York City kena serang. Well ~ aku tak pernah tengok lagi sebenarnya tapi baru-baru ni aku dapat email gambar lipatan duit tu. Jom tengok kat bawah ni:


Lipatan pertama:



Lipatan kedua:
Lipatan ketiga:

Cuba tengok betul-betul gambar tu menunjukkan Pentagon terbakar ~ 


Seterusnya terbalikkan dan tengok bahagian belakang pulak:


Betul kan? Aku pun tak pasti la perkara ni sebab aku takde duit USD 20 tu kalau nak cuba lipat pun ... hehehe ~ Ada lagi ... tengok ni:






Adakah ini semua secara kebetulan atau? 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...