Saturday, March 26, 2011

:: earth hour 2011 ~ jom sama-sama laksanakan ::

Assalamualaikum, 

Alhamdulillah ~ aku ada 15 minit lagi nak update ... hahaha ~ bukan update benda lain pun tapi nak ajak semua komuniti blogger sama-sama kita jayakan event ni. Hari ni, 26 Mac 2011 tepat jam 8.30pm hingga 9.30pm jom sama-sama kita tutupkan suis lampu dan segala suis yang ada kat rumah kita dan biarkan BUMI ini berehat selama sejam ... 


Takde nak cerita panjang ~ just go and get ready people! Nanti lepas sejam kita sambung semula cerita ini ~ chowwwwww ~ eh nape gelap ni????????????



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...