Sunday, May 15, 2011

blogging mobile dengan BlogWriter

Assalamualaikum,

Apa khabar kawan2 ? Ececece ~ semua sihat? InsyaAllaah semua sihat ye ... hee ~

Ha~ ada sesuatu yang special pasal entry kali ni. Sebab ~ aku menggunakan tepon aku utk tulis blog! Yeah! ~ :D ...

Aku guna iPhone 3gs jer pun ... Sape2 yang guna iPhone paham la sebab application ni boleh digunakan untuk post entry dalam blog.

Application yang aku guna ni ialah BlogWriter Lite. Maknanya apps yang percuma.hehehe~ testing la dlu kan. Lite punya ni free so tak buleh nk letak gambor ke ape ~ muahaha ~

Ada jgk apps lain yang boleh guna dengan blogger tp harga mahal skit. Nanti aku testing2 dlu pastu baru aku beli ~

Ok ~ sampai sini dlu ~ senang la kalau boleh blogging mobile ni ... Terbaik ~~~

ada apa dengan nombor SEPULUH?

Assalamualaikum,



Dah lama rupanya aku meninggalkann blog aku ni ... balik2 blog aku tak up-to-date la kata mat salleh kan ... hee ~ tu yang prestasi kurang tu. Hahaha ~ .. maklumlah ... masih belum jadi blogger tegar lagi. Bila time rajin memang banyok benda nak post .

Bila aku kira-kira rupanya kali ni 10 hari aku tak update blog ~sorry la ek ... sedikit sibuk dengan kerja dan holiday ... ececece ~ alasan biasa la tu kalau blogger tak update blog .. hahahah ~ tu la maksud ada apa dengan nombor SEPULUH ... 10 hari tak update blog baru hari ni aku ada peluang nak jenguk ...

Takpe2 ... pasni aku nak post citer2 menarik yang berlaku ... muahahaha ~ nantikan ~~~ ... :D

Thursday, May 5, 2011

andai fikiran boleh terus ditaip ~

Assalamualaikum,

Ini fikiran aku 2 hari yang lepas. Sebagai blogger aku rasa mesti semua nak benda ni kalau berlaku. Apa dia? Korang baca tak tajuk entri ni ? Hehehe ...

Cuba korang bayangkan kalau apa yang korang fikirkan boleh terus automatik ditaip masuk dalam komputer. Tak payah korang nak penat2 taip kan? Tambah plak boleh wireless. Tak pun guna radio frekuensi so bila2 masa jer korang boleh update blog korang ..




Hahaha ... :D ... kedengaran agak mustahil tapi rasanya teknologi tu sudah ada. Lagipun takde apa yang mustahil kat dunia ni dengan izin Allah . Hehehe ~

Kalau betul la boleh mesti syok je sebab aku ni selalu dapat idea dan ayat2 aku nak update blog ni waktu aku tengah tunggang motosikal. Time tengah berangan ke ... tengah mandi ke ... ooppss ... sekarang ni bila nak update je mesti aku lupa ... hurmmm ~sekian ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...