Sunday, March 27, 2011

:: blog perempuan lagi best dari blog lelaki? betul ke ni? ::

Assalamualaikum, 

Ayat aku mula-mula macam biasa, 'aku blogger baru'. Heheheh ~ mesti dah ramai yang buat tajuk post yang hampir sama macam aku ni. Kira maksud hampir sama la jugak. Umur aku baru 3 bulan. Eh silap. Umor blog aku. Biasalah blogger baru kenalah rajin blogwalking sana sini amik ilmu dari blog-blog lain. Usha-usha blog otai amik tau tips-tips yang bagusss ~ 

Hiasan dari Google
Tak dinafikan blog aku ni takde la best mana pun sebab traffic pun ciput je tapi terima kasih yang tak terhingga kepada yang memFOLLOW blog aku ni. Banyak ulasan dari blogger lain bagi tips itu ini cara nak tingkatkan traffic dan aku dalam proses mencuba. Harap2 pasni ada yang sudi singgah blog aku ni. 

Korang rasa betul ke blog orang perempuan ni lagi best dari blog lelaki? Hurmmm ~ aku pun tak pasti tapi ikut pengalaman aku ada jugak 2-3 orang kawan aku yang sama baya ngn blog aku tapi perghhhhh ! Meletup beb ... hehehe ~ ni yang buat gua jeles ni. Tapi jeles yang baik ok sebab aku nak bersaing dengan dorang. 

Aku baca-baca blog pompuan ni memang sempoi je semua. Macam-macam ada. Aku pun seronok gak baca. Amik ilham kata orang. Jangan tukor jantina udah ~ :P ... page blog dorang pun cantik je. Dah nama pompuan ~ make up kena tebal sikit. Oooppss. 

TETAPI ... ha~ walaupun begitu, blogger yang popular tetap LELAKI. Ini macam kerjaya chef  la ni. Sape kata lelaki tak pandai masak? Chef lelaki lagi popular ~ ni Mat Gebu pun kira masuk kategori sama la. Hee ~ blog lelaki ramai jugak yang best2. Nak pulak yang dah matang ... alamak ... life begin at 40 ... untuk lelaki sahaja ye. ~ 

Apapun diharapkan bloggers di Malaysia dapat bersama-sama kongsi peringatan dan ilmu yang ada. Jangan buat blog yang sibuk menjatuhkan orang lain. Tak baik ~ akhir kata ... semoga berjaya untuk semua bloggers ~

5 comments:

  1. wakakak...haha... not all la..tapi pompuan agak emo la bila tulis entry....suka sentap je..and zzz la bila baca psl pakwe dorg..tp ada blogger pompuan yg best tp lupa pulak nme dia.. haha..blog dia lukis kartun...syiok!

    ReplyDelete
  2. ahai !!! emosional yang terganggu dek malam bulan penuh .. mr vampire la yang keluor ... haha~ anyhow byk jugk blog girl-girl yang best ...

    ReplyDelete
  3. hahha..rase zzz kalo pompuan cte pasl pakwe..
    ...
    juz showing they appriciate their pakwe..hehe :)

    :p
    sbb kdg2 pn sy cte psl pakwe sy..tp die xbce pn..hehehe

    ReplyDelete
  4. hehehe...no comment...sbb setiap belogger ade kekuatan masing2...






    jom singgah n follow belog saya..
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Hahahaa ~ pakwe tak baca eh? Takpelah ini kan kira open diary ... bak kata fyna .. kekuatan masing2 ye ... betol3 ... :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...