Sunday, May 15, 2011

blogging mobile dengan BlogWriter

Assalamualaikum,

Apa khabar kawan2 ? Ececece ~ semua sihat? InsyaAllaah semua sihat ye ... hee ~

Ha~ ada sesuatu yang special pasal entry kali ni. Sebab ~ aku menggunakan tepon aku utk tulis blog! Yeah! ~ :D ...

Aku guna iPhone 3gs jer pun ... Sape2 yang guna iPhone paham la sebab application ni boleh digunakan untuk post entry dalam blog.

Application yang aku guna ni ialah BlogWriter Lite. Maknanya apps yang percuma.hehehe~ testing la dlu kan. Lite punya ni free so tak buleh nk letak gambor ke ape ~ muahaha ~

Ada jgk apps lain yang boleh guna dengan blogger tp harga mahal skit. Nanti aku testing2 dlu pastu baru aku beli ~

Ok ~ sampai sini dlu ~ senang la kalau boleh blogging mobile ni ... Terbaik ~~~

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...