Saturday, April 2, 2011

sudah 3 bulan usianya ... dan ...

Assalamualaikum,

Alhamdulillah April dah tiba bermakna blog rudyson7 ni dah 3 bulan usianya. Terima kasih kepada semua yang sudi singgah baca blog ni. Kalau ikut prestasi memang ciput je sebab dalam tempoh yang sama jugak blog kawan-kawan aku yang seusia dengan blog ni dah capai figure yang best.Seronok sebenarnya sebab ada yang sudi baca blog ni...


Ha ... tu figure latest masa aku tulis post ni. Tolak 32 tu kira aku yang viewed sendiri jadi la 1000 kan ... hehehe ... Alhamdulillah ~ aku akan cuba yang terbaik untuk meningkatkan prestasi blog ni ... semoga semua terus memberi sokongan ~ terima kasih semua ~ ...

2 comments:

  1. cyaiyok budy...
    budy boleh..blog kita sme umur la rupanya..bln4 ni pun amal nya dh 3 bln..=)

    ReplyDelete
  2. Thank you cik amal ... tapi kamu punya lagi fofular dari saya ni ... kechik itu comel la katakn .. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...