Sunday, April 3, 2011

hari-hari ahad ku ~

Assalamualaikum,

Kalau minggu lepas aku btau korang hari Sabtu aku ... minggu ni aku nak btau ari Ahad aku plak ... sedey wooo nak citer tapi takpelah dah nak kongsi cerita ... tatkala kuli-kuli kawan aku pun cuti hari Ahad aku plak bekerja ...



Korang kenal siapa tu? Ngehngeh ~ tu la aku ngah bekerja ... sempat jugak aku update kejap blog ni ... notebook putih tu la harta aku ... banyak lagi harta lain tapi rahsia .. hahahaha ~ weekend aku antara 2 ... aku jaga library atau jadi School's representative bila ada kelas ...

Tak lama lagi maybe aku jadi administrator plak ... adoi ... takde weekend la aku jawabnya ~ ada sape2 antara korang yang keje weekend??? Cari duit lebih buat OT ... zaman la ni semua mahal ... ~ adussssss ...

2 comments:

  1. kumpul duit kawen ke cik abg oi..
    gud2..=)
    pekerja cnth ni..=)

    ReplyDelete
  2. uissshh ~ ni cik amal kena keluarkan entry baru ni pasal lelaki cari duit untuk modal kawin ... pompuan? hahahaha ~ thank you ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...