Friday, April 1, 2011

:: simbah asid suka-suka je ~ @%^$#*&^*%^# ::

Assalamualaikum,

Sampai kat opis pagi-pagi tadi kecoh cerita pasal kes simbah asid oleh lelaki misteri yang sukahatidia simbah asid kat orang. Setakat ni polis tak tau lagi motif dier apa sebab orang yang dier simbah tu secara rawak. Sape-sape boleh jadi mangsa.

Lelaki ni naik motor Yamaha Lagenda pastu tetiba je baling bungkusan plastik berisi asid. Area setakat ni sekitar tempat keje aku ni jugak. Jalan Tun Sambathan, Bangsar, Brickfields ... berhampiran je semua ni. Waktu pun memang random. Kalau jumpa dorang ni aku tuang asid satu badan dier baru padan muka . (Marah sekejap) ... sampaikan budak-budak pun dorang simbah ... ni mesti psycho punya orang ni ...

Link berita korang boleh klik MyMetro dan StarOnline ni. ada details dan kot la ternampak ke korang cepat-cepat la report. Terbakar kena asid ni kesannya kekal. Hati-hati bila korang berjalan tu. Pandang kiri kanan ... nak selamat jangan jalan kat tepi jalan sangat ~ ...cepat2 bilas ngan air kalau kena asid ... Sekian ~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...