Saturday, February 5, 2011

:: resign letter ::

Surat perletakan jawatan. Sesiapa yang pernah berhenti keje mestilah tau apa surat tu. Aku pun penah berhenti keje dan buat surat letak jawatan. Anyway, this time I’d like to share a picture of resigning letter. I got it from my friend’s wall in Facebook. It’s really funny guys and it has something to do with bloggers. See below. Hahahahahahahahahahahaha ~ :D





























Seingat aku waktu menolong orang lain buat surat letak jawatan biasanya orang mintak gaji bulan tersebut dibayor dan mintak majikan jangan lupa bayor komisen tapi yang ni memang lucu. Ada banyak lagi yang menarik kalu korang nak tengok dan ada jugak bloggers yang post kan pasal creative and funny resign letter. Google je mesti jumpa. Salah satu tengok kat link ni http://trendsupdates.com/neil-berretts-resignation-letter-on-cake-most-creative-of-the-year/. Siap guna kek tapi memang keje dier pun. Hehehe ~ Mai la share kalau ada lagi yang menarik. Adios ~

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...