Thursday, May 5, 2011

andai fikiran boleh terus ditaip ~

Assalamualaikum,

Ini fikiran aku 2 hari yang lepas. Sebagai blogger aku rasa mesti semua nak benda ni kalau berlaku. Apa dia? Korang baca tak tajuk entri ni ? Hehehe ...

Cuba korang bayangkan kalau apa yang korang fikirkan boleh terus automatik ditaip masuk dalam komputer. Tak payah korang nak penat2 taip kan? Tambah plak boleh wireless. Tak pun guna radio frekuensi so bila2 masa jer korang boleh update blog korang ..




Hahaha ... :D ... kedengaran agak mustahil tapi rasanya teknologi tu sudah ada. Lagipun takde apa yang mustahil kat dunia ni dengan izin Allah . Hehehe ~

Kalau betul la boleh mesti syok je sebab aku ni selalu dapat idea dan ayat2 aku nak update blog ni waktu aku tengah tunggang motosikal. Time tengah berangan ke ... tengah mandi ke ... ooppss ... sekarang ni bila nak update je mesti aku lupa ... hurmmm ~sekian ...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...