Monday, January 31, 2011

:: rudyson7 @ blogger 2011 ::

Salam kepada semua, 

Alhamdulillah ... dengan izinNya aku dapat menjadi salah seorang blogger di Malaysia. Niat dah lama nak buat blog sendiri cuma research kena buat dulu betul-betul sebelum nak publish in the World Wide Web. Seperti bloggers yang lain, aku ingin berkongsi cerita tentang aku, fikiran, ilmu dan pengalaman dengan semua pembaca. Siapa aku? Nama aku Budiman Hairuddin. Beragama Islam dan dilahirkan di Kuala Lumpur pada tahun 1987. Sedang bekerja dan masih mengejar cita-cita. Seorang pemegang Diploma Pengajian Perniagaan Antarabangsa dari Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah di Shah Alam. InsyaAllah aku ingin menyambung pelajaran ke peringkat seterusnya. Masih mempunyai kedua ibu dan bapa serta 4 orang adik beradik termasuk aku. Aku ni abang yang sulung. Sebarang komen adalah dialukan. So ... aku akan cuba berkongsi dengan semua pembaca tentang aku dan topik lain dan diharap semua mendapat manfaat serta terhibur~

~ rudyson7 ~

3 comments:

  1. hmmm~ boleh la tuk starting~ ^^
    congrets! for a new blog~ all da best ye~ i will always visit dis entri~ tgok lah kalu rajin~ :p
    wlcome to the blogger world budiman..^^

    ReplyDelete
  2. apo yg kamu ingin saya ceritakan di sini.....

    ReplyDelete
  3. Anonymous ~ apa yang kamu nak ceritakan tu ~???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...